Over JM Transport!

JM Transport logo Klein

JM Transport logo Klein

JM Transport zijn een familiebedrijf die reeds meer 20 jaar de wegen doorkruisen! Onze klantentevredenheid is een ware prioriteit voor ons.

JM TRANSPORT heeft uigebreide ervaring in het behandelen van dringende zendingen welke het gewicht of het volume mag zijn. Wij zijn flexibel naar uw noden, zo kunnen we afhalen op 1 afhaaladres en lossen op verschillende losadressen (groupage).

JM Transport zijn gespecialiseerd in het leveren van volle vrachten in BENELUX EN NOORD FRANKRIJK (ook express) die persoonlijke aandacht nodig hebben.

JM Transport zijn bereikbaar 24h/24 en 7d/7 om te kunnen voldoen aan uw noden voor het afhalen en leveren van uw zendingen. We kunnen u steeds het bewijs per telefoon, per fax of per mail bevestigen.

JM Transport – Uw Volgende Partner

Daar JM Transport beschikken over een professioneel wagenpark kan JM TRANSPORT opleggers (schuifzeilen) allen uitgerust met GPS en GSM ter uwer beschikking stellen. Dit omdat onze chauffeurs zo vlug mogelijk en vlot in alle richtingen kunnen begeven en dit in de korst mogelijke tijd.

JM Transport magazijnen zijn gelegen in Liedekerke en bieden ruimte voor 500m². JM Transport beschikken over een ruime stapelplaats om uw goederen op te slaan tot ze uitgeleverd worden.

 

Contacteer JM Transport

TOP