JM Transport Liedekerke Diensten

U belt…  JM Transport Liedekerke Diensten vervoeren! 

Jm transport liedekerke diensten transporation services BENELUX transport

Jm transport liedekerke diensten transporation services BENELUX transport

JM Transport Liedekerke Diensten verzorgen al ruim 20 jaar het transport van verschillende goederen met onze eigen vloot en Belgisch personeel die Nederlands –en Franstalig zijn ! Wij zijn gespecialiseerd in het per ‘express’ leveren van uw dringende Full Trailer Load die een snelle en persoonlijke aandacht nodig hebben in Benelux en Noord Frankrijk.

JM Transport Liedekerke Diensten zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar om te kunnen voldoen aan uw noden en dit uiteraard met een persoonlijke bediening!
Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot volle ladingen, ook ‘melkrondes’ (1 plaats laden voor verscheidene leveringsadressen) of dedicated pick-ups in Benelux is onze core. Wij zorgen dat uw goederen veilig ter plaatste komen of afgehaald worden… Het enige dat u hoeft te doen, is ons contacteren!

JM Transport Liedekerke Diensten – Uw Volgende Partner

J&M Transport is een transportbedrijf dat flexibel en veelzijdig inzetbaar is. Door ons uitgebreide wagenpark met 15 opleggers, kunnen wij in al uw transportbehoeften voorzien.  JM Transport Liedekerke Diensten zijn klaar om u te helpem bij uw volgende zending.

 

TOP